Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal independentista El Forn de Girona celebra 16 anys

Antonio Baños, Patrycia Centeno i César Rendueles, entre d’altres, participaran als actes d’aniversari programats per l’entitat

25/05/2016 Harmonies de lluita
Aquest cap de setmana el Casal independentista El Forn de Girona celebra els 16 anys d’existència amb una programació especial d’actes. El primer, que tindrà lloc el divendres 27 a les 19h al mateix Casal, serà un col·loqui sobre estètica i política amb el periodista Antonio Baños i l’editora del blog Política y Moda Patryicia Centeno.

L’endemà dissabte a les 12h, el filòsof César Rendueles presentarà el seu llibre “Capitalismo canalla”, en un acte emmarcada en el 8è Memorial Sebastià Salellas. A continuació se celebrarà concert del grup Keep! amb Vermut de l’Empordà a la plaça Sant Pere, i els actes s’acabaran amb un dinar popular a la mateixa plaça i una sobretaula musicada amb el grup COI Els Montgrons.

Actualment el Casal independentista El Forn té la seu a la plaça Sant Pere, i disposa d’un servei de bar-restaurant basat en productes ecològics i en la promoció del consum responsable i de proximitat. Igualment, l’espai gaudeix d’una programació regular d’activitats com ara xerrades, exposicions, recitals i concerts.

En aquest sentit, des de fa anys El Forn participa del teixit associatiu gironí i promou un model d’oci alternatiu i d’arrel popular a la ciutat. L’entitat també treballa per dinamitzar la lluita de l’independentisme popular i dels diferents moviments socials gironins.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid