Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Entitats
El Casal El Forn denuncia les traves burocràtiques de l'Ajuntament de Girona

Segons El Forn, el consistori gironí "actua de forma lenta, errònia i dificultant les accions del casal"

14/09/2013 Drets i Llibertats

El Casal Independentista El Forn de Girona ha denunciat les "reiterades traves burocràtiques" que els posa l'Ajuntament de Girona per realitzar les activitats que organitza l'entitat, que actualment compta amb un centenar de socis.

Segons El Forn, des de la tardor passada el consistori gironí "actua de forma lenta, errònia i dificultant les accions del casal cada vegada que des de l'entitat fem una petició de permís per utilitzar espais municipals".

El casal ha decidit denunciar públicament la situació després d'aquesta Diada. Segons explica, tot i que el Casal va demanar el permís per celebrar un concert a la Plaça Sant Pere un mes i mig de la Diada, l'Ajuntament els va comunicar el dia 10 de setembre -quan les activitats ja s'havien publicitat- que el concert s'havia de realitzar a la Plaça de les Olles, a uns 500 metres del lloc previst.

Per tot plegat, El Forn considera que l'Ajuntament "està perjudicant el normal desenvolupament d'activitats de carrer" en especial les que són "de contingut independentista".

"Aquesta és la cara fosca i diària d'un govern municipal que es fa dir sobiranista però que a l'hora de la veritat posa traves a les accions que organitzen entitats independentistes de la ciutat amb més de 13 anys d'història", sentencia, i afegeix que aquests obstacles no se'ls han grups catòlics o empreses que utilitzen els carrers de Girona per promocionar els seus productes.

Per això el casal demana una rectificació pública i un canvi en la manera de fer i es compromet a seguir treballant per la cultura popular i la independència i a seguir utilitzant el carrer com a espai de relació social.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid