Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Girona
El nou Casal Independentista El Forn comença a caminar després de quasi un any
02/05/2012 Política

El nou Casal Independentista El Forn de Girona comença a ser una realitat quasi un any després que l'antic local del col·lectiu, situat al carrer del Carme, tanqués les seves portes. Durant aquests mesos, els membres del Forn han buscat i habilitat el millor emplaçament per ubicar el nou projecte de Casal que l'assemblea ha anat preparant. El nou local es troba al centre de Girona, al cor del barri de Sant Pere, a tocar de la vall de Sant Daniel, del barri xino i del barri vell.

Es tracta d'un local de grans dimensions que permetrà que l'esquerra independentista torni a tenir una projecció molt visible a la ciutat després de deu mesos sense Casal. El nou espai es convertirà doncs en un lloc de trobada referencial per l'esquerra independentista gironina.

Amb el local encara en obres i a punt d'emprendre la recta final abans de la reobertura, l'assemblea del Forn ha fet una crida als gironins a edevenir socis o col·laboradors del Casal. "És imprescindible la implicació de tothom que s'estima el Forn, de la gent que l'heu vist néixer, dels que l'heu vist créixer, dels que hi heu sigut en els bons moments i en els no tan bons, dels que només hi heu passat alguna vegada... És entre totes i tots que farem que el Casal avanci", afirmen els promotors.

Per fer-se soci o col·laborar econòmicament cal enviar un correu electrònic a elforn.girona@gmail.com.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid