Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Stop al Feixisme
Nombroses presones se solidaritzen amb el Casal Independentista El Forn de Girona
13/06/2018 Drets i Llibertats

Aquest dimarts nombroses persones s'han concentrat davant del Casal Independentista El Forn de Girona per a mostrar la seva solidaritat amb el Casal i denunciar les agressions feixistes.

Dissabte a la nit un grup de quatre o cinc membres de l'extrema dreta van atacar el Casal Independentista El Forn de Girona amb el llançament de diverses ampolles de vidre cap al local i les persones que es trobaven allà. L'acció violenta va ocórrer després que uns minuts abans els mateixos individus passessin amb el cotxe per davant del Casal i cridessin consignes neonazis i espanyolistes.

Aquesta no és la primera agressió del mateix estil que pateix el Casal El Forn en els últims mesos. Per això, aquest espai social vinculat a l'esquerra independentista, amb més de 18 anys d'història a la ciutat, volem convocar una concentració de suport al Casal i de rebuig al feixisme per aquest dimarts a les 19h, moment que El Forn té previst tornar a obrir les portes després de l'atac de la matinada entre dissabte i diumenge.

Des del Casal Independentista El Forn volem deixar clar que ni les amenaces ni les agressions ni la violència de l'extrema dreta ens faran fer un pas enrere en el nostre compromís polític vers la llibertat del poble català i la lluita socialista, feminista i ecologista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid