Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP de Banyoles demana un dia amb preus assequibles a les fires de Sant Martirià

Es tractaria de negociar amb els firaires el dia escollit, la reducció dels preus, les bonificacions, i arribar a un acord satisfactori per a les dues parts

17/10/2012 Política

La CUP de Banyoles ha demanat a la regidoria de promoció econòmica de la ciutat que proposi als firaires de les fires de Sant Martirià que hi hagi un dia determinat durant la Festa Major en què el preu de les atraccions sigui assequible.

Es tractaria de negociar amb els firaires el dia escollit, la reducció dels preus, les bonificacions, i arribar a un acord satisfactori per a les dues parts. D'aquesta manera, segons la CUP, totes les famílies que ho vulguin, siguin quins siguin els seus recursos econòmics, podran gaudir com a mínim d'un dia de les fires. Així, segons la candidatura independentista, s'aconseguiria una Festa Major més popular i a l'abast de tothom, independentment de la situació econòmica.

En algunes poblacions, com és el cas de Girona, una iniciativa similar ja es porta a terme amb un èxit rotund.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid