Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa del Voluntariat i 1a Mostra d'Entitats d'Acció Social, a Banyoles

Reconèixer el voluntariat i les entitats que s'hi dediquen, així com donar a conèixer la importància i el valor de la tasca de les persones que fan voluntariat. Amb aquests objectius Banyoles celebrarà aquest dissabte 1 d'octubre la Festa del Voluntariat del Pla de l'Estany.

A més, s'hi podrà visitar la primera Mostra d'Entitats d'Acció Social del Pla de l'Estany, on hi participen fins a una vintena de col·lectius. Les activitats començaran a partir de les 10 de les matí a la Plaça Major de Banyoles.

29/09/2011 13:11 Drets i Llibertats
portada_flyerLa festa, organitzada pel Consorci de Benestar Social del Pla de l'Estany, comptarà amb tallers, espectacles i activitats per a totes les edats, com ara una cercavila de les colles geganteres i de capgrossos de la comarca. A més, entitats destacades de la comarca realitzaran diversos tallers, com ara un taller de reciclatges a càrrec de l'Escola de Natura de Banyoles, un taller de caixes niu a càrrec de Limnos, un taller de diables a càrrec de Gàrgoles de Foc o un Circuit de bicicletes per a nens i nenes a càrrec del Club Ciclista de Serinyà.
 
L'esdeveniment se celebra amb motiu de l'Any Europeu del Voluntariat, que vol reconèixer els més de 100 milions d’europeus que estan compromesos amb activitats de voluntariat i experiències solidàries per millorar la societat.

Catalunya compta amb més de 15.000 associacions actives, 2.500 fundacions i més de 600.000 persones voluntàries, segons el Departament de Governació i Administracions Públiques.

L’Any Europeu del Voluntariat s’ha fixat, entre d’altres, els objectius de promoure el voluntariat com a part del foment de participació cívica; impulsar i millorar la qualitat de les organitzacions de voluntariat; recompensar i donar reconeixement les activitats voluntàries; i augmentar la consciència del valor i la importància del voluntariat.

 

 

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid