Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Delinqüència
El número 12 de PxC a Mollerussa, detingut per atracar dones grans 25 vegades

Els Mossos imputen al detingut 25 delictes de robatori amb violència i intimidació, furts, i un delicte d'usurpació de funcions públiques.

01/12/2011 Drets i Llibertats
Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns 22 de novembre un veí de Mollerussa de 45 anys, Santiago C. S., com a presumpte autor de 25 assalts a dones grans comesos al centre de Lleida des del març del 2010. Segons els Mossos, l'autor dels fets abordava les dones a l'entrada d'edificis on les empentava per sostreure'ls penjolls, collars o polseres que les víctimes duien de manera visible. Fins i tot en alguns dels assaltss'hauria fet passar per policia per guanyar-se la confiança de les víctimes i cometre els robatoris amb més facilitat. Fins al moment, els Mossos imputen al detingut 25 delictes de robatori amb violència i intimidació, furts, i un delicte d'usurpació de funcions públiques.

Aquest dijous l'ACN ha revelat que el presumpte agressor va ser candidat a les eleccions municipals presentant-se pel partit Plataforma per Catalunya (PxC) a Mollerussa. Així figura a les llistes amb els candidats publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP), on Santiago C. S. anava de número 12 per PxC a la capital del Pla d'Urgell. L'home va quedar en llibertat amb càrrecs dijous passat després de declarar davant del jutge i el cas segueix en fase d'instrucció a l'espera de judici.

PxC va treure una regidora a Mollerussa.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid