Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Barres de ferro i dos detinguts en la protesta per un acte de la PxC a Vilanova i la Geltrú

 Com a mínim dues persones van ser detingudes en la protesta contra un acte electoral de Plataforma per Catalunya a Vilanova i la Geltrú, suspès finalment per la pluja. Durant la protesta contra la presència del partit xenòfof membres de PxC van utilitzar barres de ferro per colpejar les persones que xiulaven i escridassaven l'acte racista. Aquest matí els dos detinguts per participar en la protesta han estat posats en llibertat després de passar tota la nit a la comissaria de la policia autonòmica.

Els fets van tenir lloc ahir al vespre a la plaça Charlie Rivel d'aquesta població. Els membres del partit racista van atacar violentament les persones que xiulaven i escridassaven els preparatius de l'acte electoral del PxC. Es tracta d'un nou cas de violència ultra amb impunitat i cobertura policial dels actes racistes de la PxC.
 

15/05/2011 09:50 Drets i Llibertats
Agents dels Mossos d'Esquadra van acudir al lloc, tot i que només van detenir dues de les persones que protestaven, una d'elles menor, però va passar per alt les agressions amb barres de ferro realitzades pels militants del partit de Josep Anglada. Els detinguts eren membres de l'Esquerra Independentista.
 

Agressions, amenaces i dues detencions d’antifeixistes a Vilanova i la Geltrú  Alerta Solidària

 
IMATGE: Aleix Saló.com/  http://www.directe.cat/

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid