Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un militant independentista expedientat pels Mossos per haver-se concentrat contra del PxC

Els Mossos d'Esquadra han incoat un expedient sancionador a un militant de la CUP i de l'MDT de Badalona per haver suposadament "desobeït l'autoritat". Els fets van ocórrer a Badalona el passat 30 d'abril, en què hi havia una concentració convocada per Badalona Antifeixista davant un acte de la PxC que no tenia autorització.
 
En veure veure uns nens de l'esplai Borinot escoltant l'Anglada, el militant independentista, A. V. V., s'hi vaig acostar a parlar-hi ja que n'havia estat monitor. De seguida, els feixistes i un Mosso de paisà amb pantalons militars li van preguntar què feia i els ho va explicar. No se sap si un feixista o el Mosso va dir que A. V. V. estava intentant provocar que els nois fessin no-sé-què.

15/07/2011 15:15 Drets i Llibertats

En aquell moment, molts nois que estaven a la pista de futbol, la majoria d'origen immigrat, es van moure de sobte i van anar cap a la pancarta de Badalona Antifeixista. El cap dels Mossos es va posar molt nerviós i va demanar al militant independentista que es quedés quiet. I ho va fer durant un moment, però quan va veure que aparentment se'n desentenien, va intentar tornar al costant del grup de manifestants. Mentre s'hi dirigia, el cap dels Mossos va donar l'ordre a dos agents perquè el portessin a la furgoneta. En cap cas no hi va haver cap resistència.

Paral·lelament a aquests fets, els Mossos van rebre l'ordre de controlar i reprimir el grup Badalona Antifeixista. En aquell moment hi havia tensió, però es va aconseguir parlar amb els Mossos perquè es relaxessin.

Mentrestant, A. V. V. estava contra la furgoneta policial subjectat per un agent. Quantre dels concentrats s'hi van acostar per dir als Mossos que el deixessin anar. En aquell moment, el Mosso de paisà amb pantalons militars va desplegar la porra extensible i es va dirigir cap a un d'aquests manifestants, C. C.. En aquell instant el Mosso va soltar A. V. V.

Un cop acabada la concentració, els manifestatnts es van desplaçar cap a Joan XXIII, però quatre, A. V., T. F., I. V. i L. T. van girar pel C/ Casanova. Tot seguit, dos mossos de paisà els van aturar i els van identificar.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid