Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PxC denuncia el regidor de la CUP Jordi Navarro per participar en una marxa antifeixista

Plataforma per Catalunya (PxC) ha denunciat la manifestació contra el racisme i el feixisme que es va celebrar dissabte passat a Salt i el regidor de la CUP a Girona Jordi Navarro per participar a la marxa.

La regidora de PxC a Salt, Maria Osuna, va interposar ahir una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salt al·legant que la manifestació no tenia autorització i que va ser convocada "en contra del partit Plataforma per Catalunya", segons explica la formació en un comunicat.

29/08/2011 11:59 Drets i Llibertats

La denúncia carrega contra l'assemblea d'indignats de Girona i Acció Antifeixista, "segons consta en un gran nombre de cartells penjats per tota la població". "Malgrat ser il·legal i paralitzar bona part de la localitat s'ha produït sense cap intervenció ni intenció de dissoldre-la per part de les forces de seguretat allí presents amb un gran nombre d'efectius", criticat el partit xenòfob.

A més, també ha denunciat el regidor de la CUP a l'Ajuntament de Girona i conseller comarcal Jordi Navarro "que ha estat identificat com a participant actiu de la manifestació il·legal i sense permisos", assenyala PxC, que recorda que el 25 d'abril de l'any 2010 ja va denunciar dos regidors de la CUP a Vilafranca del Penedès.

manisalt"Una processó de perroflautas" i "quatre moros escampats"

El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha explicat que han decidit denunciar la manifestació "perquè és il·legal" i Navarro "per participar de forma activa en aquesta il·legalitat" i a més "presumir que ha estat una manifestació pacífica, normal si tenim en compte que els que havíem de ser agredits érem nosaltres". La concentració va ser prohibida per risc d'aldarulls. Anglada ha anat més enllà, i afirmant que havia vist les imatges de la manifestació, ha dit que "era una processó de perroflautas, gent que té por de l'aigua desitjant que s'acabi per anar-se'n al bar, i també quatre moros escampats".

"Si aquesta és la imatge de la Catalunya que vol CiU, doncs ja la tenen", ha etzibat. Anglada denuncia que "a Salt han guanyat els incívics i els bàrbars" i lamenta que s'ha prohibit la concentració que volia celebrar el seu partit "perquè s'ha considerat pel poder polític i el judicial que ens podien agredir, i els violents, en canvi, sí que han pogut sortir sense cap tipus de problema".

"Que ningú dubti que tornarem a ser a Salt i tornarem a manifestar-nos en contra de totes les mesquites que calgui, allí on calgui", ha sentenciat.

 

Per saber-ne més:

Centenars d'antifeixistes es manifesten a Salt

Detinguts dos veïns de Vilafranca per la protesta contra la PxC 

Denuncien la impunitat feixista de PxC a la cercavila contra el racisme de Vilafranca 

Cercavila en contra del racisme a Vilafranca del Penedès 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid