Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat d'Expressió
Pablo Hasél es tanca al rectorat de la UdL per evitar l'empresonament

"Estic tancat al costat de bastants solidaris a la Universitat de Lleida, hauran de rebentar per aturar-me i empresonar. És al Rectorat de Rambla d'Aragó per si algú de per aquí vol donar un cop de mà" Això ho explica amb una piulada.

15/02/2021 Drets i Llibertats

El raper Pablo Hasél s'ha tancat aquest migdia al Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) per evitar l'ingrés a la presó. Divendres es va acabar el termini perquè ingressés de forma voluntària, per complir la condemna de nou mesos per enaltiment del terrorisme i injúries a la monarquia, però ell ja va va deixar clar que no ho farà si no el venen a buscar.

Hasél ha manifestat que “a nivell simbòlic té més força estar envoltat de persones solidàries i no posar-los tan fàcil la detenció". També ha remarcat que cal evitar l’empresonament “perquè és un atac només contra mi, si no contra les nostres llibertats”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid