Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Meridiana Resisteix
El 89è tall de la Meridiana barra el pas als ultres

Els feixistes han hagut de girar cua cap les 21h davant la nombrosa gentada s’ha aplegat aquesta nit per mantenir el tall de la Meridiana. A Girona avui han protagonitzat el 26è tall "Cruïlla Gironina" i ha Lleida, ahir van protagonitzar el 3è tall consecutiu setmanal.

10/01/2020 Política

Centenars de persones han respost a la crida de Meridiana Resisteix per mantenir el 89è tall davant l’amenaça ultra.

Per la seva banda els feixistes sota el paraigües “Catalanes por España” no han aplegat més de 50 persones i han hagut de girar cua, escoltats pels Mossos d’Esquadra. La plataforma ultra també ha anunciat que continuaran les contra-manifestacions a la Meridiana els 10,20 i 30 de cada mes.

Durant la contramanifestació espanyolista el president de l’ACVOT, José Vargas, ha amenaçat un periodista de BTV, a qui li ha etzibat de forma violenta "Esborra-ho o et trenco la càmera. Que no vegi cap imatge meva perquè si no ho passaràs malament."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid