Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#meridianaresisteix
57è tall de la Meridiana i 3r consecutiu sense la presència d'antiavalots

La conselleria d’Interior ha confirmat a betevé que ha autoritzat el tall de la Meridiana com una manifestació

10/12/2019 Política

Centenars persones han tornat a tallar l'avinguda Meridiana a l'altura de Fabra i Puig per 57a nit consecutiva i durant les últimes no han aparegut els antiavalots dels Mossos. Ara bé, el tall d'aquesta nit ha agafat per sorpresa a la Guàrdia Urbana que no ha pogut desviar al trànsit abans de la tallada i  ha generat un colapse.

Es veu que la conselleria d’Interior ha autoritzat el tall de la Meridiana com una manifestació. Ho han confirmat a betevé fonts d’Interior, que apunten que ara “es garanteix el dret a manifestació” a diferència dels dies anteriors, en què no existia cap convocatòria comunicada a les autoritats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid