Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Els CDR tornen a tallar la Gran Via, carrers de l'Eixample, Sants i per 32è dia la Meridiana
15/11/2019 Política

Seguint la convocatòria del CDR centenars de persones han tallat novament diferents carrers principals de Barcelona: la Gran amb carrer Entença, la Carretera de Sants, i bona part de carrers l'Eixample, després de la manifestació davant la seu del Govern espanyol: els manifestants han baixat pel carrer Bruc fns la plaça Urquinaona. D'una altra banda ahir també es va realitzar el 32è dia de tall a l'Avinguda Meridiana amb Fabra i Puig, després de més d'un mes de concentracions des que es va conèixer la sentència contra els presos polítics catalans.

Aquestes protestes han produit un nou col·lapse de trànsit a les principals vies de Barcelona. Uns talls que s'han sumat a altres mobilitzacions per la llibertat dels presos polítics a Catalunya i a Mallorca.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid