Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Meridianaresisteix
Els Mossos impedeixen el tall diari a la Meridiana
22/11/2019 Política

El veïnat ha sortit de nou per realitzar el tall de cada nit a la Meridiana però aquest cop els Mossos d'Esquadra aquest cop s'han avançat i han intervingut per evitar-ho. Aleshores, els manifestants han decidit aleshores moure's una mica per tallar el passeig de Fabra i Puig amb Concepció Arenal, que s'ha reobert al cap d'uns minuts.

Cal remarcar que han hagut de moment de tensió en un càrrega policial. Han retingut un manifestant, l'han atonyinat i l'han trencat la guitarra que portava.

Hores abans, membres de l'acampada, havien tallat la Gran Via de les Corts Catalanes com a protesta pel desallotjament de de la plaça de la Universitat, dut a terme dies enrere per la Guàrdia Urbana.

Cal recordar  que el regidor de Seguretat, Albert Batlle, va afirmar dimecres passat que calia posar fi a aquests talls.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid