Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tsunami Democràtic
Els CDR tornen a tallar la Gran Via, la Diagonal, Ronda del Mig i per 31è dia la Meridiana
14/11/2019 Política

Seguint la convocatòria del CDR centenars de persones han tallat de nou la Diagonal, la Gran Via (a plaça Universitat i al carrer Padilla), la Ronda del Mig i la Meridana, una acció que ha produit un important col·lapse de trànsit a les principals vies de  Barcelona.

En el cas de l'avinguda Meridiana, a l'alçada de Fabra i Puig, es tracta del 31è tall de trànsit i concentracions des que es va conèixer la sentència contra els presos polítics catalans.

Per altra banda, s'ha realitzat la concentració setmanal per la llibertat dels presos polítics a la plaça del Rei de Barcelona.

També s'ha portat a terme talls a Sant Adrià del Besòs i a Calella. Les mobilitzacions s'han estès al llarg del territori, i per exemple s'ha realitzat una barricada que ha tallat el trànsit durant una hora al Port de la Bonaigua i unna manifestació ha tallat avui l'N-230 al Pont de Suert. Més entrada la nit un centenar de persones talla la C-25 a Folgueroles en els dos sentits de la marxa.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid