Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Girona imita la Meridiana

Es farà un tall diari de la carretera de Barcelona de Girona a les vuit del vespre.

17/12/2019 Política
Ahir a la nit es va fer un primer tall a Girona, a la cruïlla entre la carretera de Barcelona i Emili Grahit i a partir d'ara #CruïllaGironina  inentarà  fer un tall diari a les 20 hores. A partir d'ahir va començar #CruïllaGironina i  cada dia tallaran la intersecció de Carretera Barcelona i Emili Grahit. "Fins aturar la repressió al moviment independentista i la implementació del mandat de l'1-O". Un tall que imita el de #MeridianaResisteix que ja porta 65 dies consecutius tallant aquesta via d'accés als barris del nord de Barcelona.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid