Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sentència
Les protestes es consoliden: 80 dies del #MeridianaResisteix i 17 del #CruillaGironina

Les protestes contra la sentència als líders independentistes s'allarguen i arriben als 80 dies de talls a la Meridiana i la 17a protesta del #CruillaGironina

02/01/2020 Política

#MeridianaResisteix arriba a la 80a jornada de protesta. Ahir es va realitzar el primer tall del 2020 des que es va fer pública la sentència del judici del procés. Per altra banda, el tall de la carretera de Barcelona a Girona, coneguda com la #CruillaGironina, ahir nit va portar a terme el 17è tall continuat, seguint l'exemple dels veïns de la Meridiana de Barcelona.

Les protestes es van portar a terme de forma lúdica, amb actuacions musicals i activiats, tant durant la nit de Cap d'Any com durant la jornada de la primera protesta del 2020, a Barcelona i a Girona. A la Meridiana també van assistir-hi diversos membres de Sanitaris per la República, que cobreixen l'assistència a persones ferides o afectades durant les mobilitzacions.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid