Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#meridianaresisteix
Paella i sardanes durant el 48è tall consecutiu de l'avinguda Meridiana de Barcelona

Amb un ambient festiu i reivindicatiu, la mobilització contra la sentència resisteix una nit més

01/12/2019 Política

Aquesta nit, és la tercera que els mossos i la guàrdia urbana s'ho miren metre els manifestants ocupen i tallen de nou l'avinguda Meridiana de Barcelona i ja són 48 vehades. L'acció  s'ha desenvolupat amb un ambient festiu i reivindicatiu amb música, taller de sardanes i dues paelles cuinades pels membres de l'ANC del Montseny.

Cal remarcar que el passat 21 de novembre, el regidor de Seguretat, Albert Batlle, va advertir que acabaria amb els talls, i al dia següent va començar la pressió policial que durar més dies amb càrregues, identificacions i detencions. Però la resistència del veïnat que ha configurat el nucli dur la protesta amb la suma de manifestants ha fet possible que s'arribli al dia avui, celebrant una petita victòria gran victòria, ja que han assolit guanyar-se un espai de llibertat per denunciar el judici farsa, la sentència, la llibertat dels persos polítics i el lliure retorn dels exiliats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid