Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El veïnat assoleix tallar la Meridiana per 50a nit consecutiva malgrat la repressió policial

La repicada de cassoles de les veïnes i veïns del barri animaven als manifestants i qüestionaven les actuacions policials.

03/12/2019 Política

Per 50 nits consecutives, el manifestants han realitzat diversos talls a l'avinguda Meridiana fins que al final han assolit tallar-la totalment a l'alçada de Fabra i Puig, tot i la repressió policial. Encapsulant als veïns, diverses càrregues policials i algunes identificacions. Tot i així, la repicada de cassoles de les veïnes i veïns del barri animaven als manifestants  i qüestionaven les actuacions policials.

Aquesta nit, la els antiavlots de la BRIMO dels Mossos han intentat evitar els talls, però no ho han aconseguit. Els manifestants amb una actitud de protesta no violenta amb la seva voluntat d'exercir la protesta per denunciar la sentència i exigir l'alliberaments de tors el presoners polítics i el lliure retorn dels exiliats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid