Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8è Sant Pere Rock: el retorn de Tipuaixí

El Casal independentista El Forn programa un concert per Fires amb la mítica banda gironina quinze anys després de la seva dissolució

27/09/2019 Lema

El Casal Independentista El Forn de Girona ha presentat el cartell del 8è Sant Pere Rock, que tindrà lloc en el marc de les Fires de Sant Narcís del 2019. El concert és gratuït i se celebrarà el divendres 1 de novembre a partir de les 19h a la plaça Sant Pere.


De l’edició d’enguany en destaca sobretot el retorn als escenaris de la mítica banda gironina Tipuaixí, que tornarà a oferir una actuació en el quinzè aniversari del seu comiat. Els bascos Gatibu i els vallesans TCN completen el cartell, i després de les actuacions en directe l’esdeveniment culminarà amb una sessió de la DJ. Pubilla Hilton.


Des de la seva primera edició, el 2012, el Sant Pere Rock s’ha convertit en una de les principals cites de amb el rock, el punk i la música alternativa en el marc de les Fires de Sant Narcís. Al llarg d’aquests anys han passat pel festival grups destacats com The Gruixuts, Smoking Souls, Pupil·les o Orquestra Maribel, entre d’altres.

Tipuaixí, el retorn d’una banda mítica

El grup Tipuaixí va crear-se durant la primera meitat dels anys 90 entre Girona i Salt. Entre el 1994 i el 2002 van produir quatre treballs (dues maquetes i dos àlbums de llarga durada) i van oferir centenars de concerts a les comarques gironines i més enllà. La formació, caracteritzada pel fet de comptar amb dos vocalistes, va esdevenir un referent de l’escena musical alternativa gironina, amb un estil heterogeni a caball bàsicament del punk, el rock i el hardcore.


Amb unes lletres caracteritzades per una crítica corrosiva combinada amb dosis d’ironia i bon humor, al llarg de la seva trajectòria Tipuaixí va compartir escenari amb bandes referents de l’escena del rock a l’estat espanyol com Def Con Dos o Hamlet, i a Europa com Banda Bassotti. El 14 de febrer de 2004 el grup va acomiadar-se dels escenaris en un concert al Teatre de Salt. Quinze anys després, retornen en un únic concert en el marc del Sant Pere Rock organitzat pel Casal independentista El Forn durant les Fires de Sant Narcís.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid