Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TEATRE
"El cor tot ple de grills, Estellés pels 5 sentits"

Amb motiu de l’Any Estellés, la companyia la Rabera Eclèctica presenta al teatre del Raval de Castelló el seu espectacle "El cor tot ple de grills, Estellés pels 5 sentits"

29/03/2013 Cultura

Amb motiu de l’Any Estellés, la companyia la Rabera Eclèctica presenta al teatre del Raval de Castelló el seu espectacle El cor tot ple de grills, Estellés pels 5 sentits.

Dissabte 13 d’abril a les 20h i diumenge 14 a les 19h, sentirem el gran poeta burjassoter amb els cinc sentits, ja que es tracta d’un espectacle participatiu amb música en directe, dramatúrgia, dansa i tast gastronòmic.

Ja es poden recollir les entrades per només 6€ a la llibreria Argot (Castelló), la llibreria Babel (Castelló), l’edifici del Consell d’Estudiants de la Universitat Jaume I o al Casal Jaume I (Vila-real).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid