Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Alzira amb Vicent Andrés Estellés

Alzira (Ribera Alta) aplega tot un seguit d'actes, aquesta setmana, en commemoració de l'any Estellés

27/01/2013 Internacional
Vicent Andrés Estellés Vicent Andrés Estellés

A partir del proper dimarts,  es podrà contemplar al MUMA d’Alzira l’exposició "Vicent Andrés Estellés, cronista de rècords i esperances" després d’haver estat al Museu Centre del Carme de València. Cal recordar que l’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha declarat Vicent Andrés Estellés ʹEscriptor de l’Any 2013ʹ

Al voltant d’esta mostra de la vida i obra del gran poeta, l’Ajuntament d’Alzira i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua han organitzat a la ciutat una sèrie d’actes de difusió de l’obra estellesiana per a escolars, estudiants i públic en general, entre els quals s’inclouen actes al MUMA i a la Casa de la Cultura.

Així, continuant amb la programació, dimecres 30 de gener, a partir de les 11 hores al MUMA, tindrà lloc la presentació del llibre inèdit d’Estellés L’inventari clement de Gandia, publicat per Edicions 96, a càrrec de Maria Josep Escrivà, coeditora del llibre. Els assistents llegiran fragments del llibre.

Acte institucional homenatge a Estellés

El proper dijous, a les 19 hores, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, tindrà lloc l’acte institucional de celebració de ʹl’Any Estellésʹ, presidit per l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer, amb la presència d’autoritats dels municipis representats en ʹPobles del Muralʹ i de la resta de la Ribera i d'acadèmics, segons informa laveupv

A l'endemà, a la Sala d’Actes del MUMA, a partir de les 11 hores, se celebrarà una conferència a càrrec de Pura Santacreu, professora de valencià a l’IES Rei en Jaume d’Alzira, associada a la Universitat de València i Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària, titulada De l’amor a la terra. L’ús dels topònims en la poesia d’Estellés.

En finalitzar, els assistents llegiran fragments del Llibre d’Alzira de Vicent Andrés Estellés.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid