Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH al Camp de Morvedre inicia una campanya de recollida de menjar

Per a les famílies més afectades pel problema de la hipoteca

21/08/2012 Llengua
Els primers alimentos recollits Els primers alimentos recollits
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) al Camp de Morvedre ha començat, una campanya de recollida d'aliments pels més necessitats de la comarca. "Ens estan arribant alguns casos de famílies que ja no tenen ni per menjar i hem vist necessari crear aquesta iniciativa per ajudar a aquestes persones", explicaven des d'aquesta entitat sense ànim de lucre. És per aquest motiu que es va a iniciar la recollida d'aliments no peribles i altres elements (des d'arròs o llet fins a bolquers o galetes) en el local de l'Associació de Veïns La Victòria tots els dilluns de 19 a 20 hores, segons informa morverdre.info

A més, al costat dels aliments, també recolliran qualsevol cosa que ja no s'usi a les cases tals com a roba o joguines que puguin ser donados, també, per a les persones amb menys recursos de la comarca. "Volem demostrar als Serveis Socials de Sagunt que pasta estan fetes les persones que formem el conjunt de la ciutadania d'aquest poble perquè ells no estan fent ben els deures", finalitzaven des de la PAH.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid