Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Nosaltres
Maulets homenatja Fuster també a Elx

Elx va acollir un acte sobre Fuster dijous passat

13/05/2012 Cultura

Maulets segueix endavant amb la campanya d'homenatge a Joan Fuster. Una vintena de persones es van aplegar aquest dijous al Centre Cultural Internacionalista Miguel Hernández per homenatjar la figura de Fuster a Elx.

Durant l'acte es va projectar el documental "Ser Joan Fuster", el qual fa un recorregut cronològic per la biografia d'aquesta figura clau del nostre país a través de diversos testimonis de la nostra cultura.

Posteriorment es va celebrar la xarrada de l'historiador Pau Tobar "Joan Fuster i la construcció nacional", en què el professor valencià va fer un repàs acurat de la vida i obra del suecà, tot relacionant-les amb el context social en què s'hi trobava.

D'aquesta manera Maulets ha escampat l'homenatge a la figura de l'escriptor suecà fins a Elx emmarcat en la campanya nacional de Maulets en què es commemora el 50è aniversari de la publicació de l'obra Nosaltres, els valencians.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid