Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Un centenar de persones convocades per la PAH atura un desnonament a Mataró

La pressió popular organtizació al voltant de la PAH suma una nova victòria

25/05/2012 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) suma una victòria més en la lluita contra els desnonaments i pel dret a l'habitatge. Aquest dijous ha aconseguit convocar un centenar de persones que ha aturat el desnonament d'una família del barri del Palau de Mataró.

Es tracta d'una parella de 27 i 30 anys amb dos fills d'1 i 4 anys. Es dóna el cas que tant els pares com un dels fills són invidents. El banc obliga la família a abandonar el seu domicili, situat al carrer de Cantigues, després de rebutjar qualsevol alternativa, com el lloguer social.

Una gran concentració de gent amb pancartes s'ha aplegat fins a l'habitatge. Allà, un advocat de la PAH ha parlat amb el personal del jutjat que havia de fer fora la família de casa seva fins que ha arribat una notificació del jutjat que suspenia temporalment el desnonament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid