Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Èxit de la presentació de Badalona per la Independència

L'acte va congregar unes 250 persones al teatre del Círcol a la plaça de la Vila.

30/01/2012 Política
Divendres passat, es va celebrar amb èxit l'acte de presentació de "Badalona per la Independència", emmarcada dins el moviment de base de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)

La presentació va anar a càrrec de l'actor badaloní Andreu Solsona i la jove militant independentista Lola M. Sala. La primera intervenció va ser la de l'historiador badaloní Jordi Albaladejo, que va fer un recull històric de l'independentisme a Badalona.

Seguidament hi va haver una explicació del projecte nacional de l'ANC a càrrec de la Dolors Marín, membre del Secretariat Nacional d'aquest organisme. L'acte va comptar amb una intervenció de l'actor Toni Albà, i va cloure amb la música de la Muixeranga d'Algemesí i el Cant dels Segadors, a càrrec de músics de Badalona.

 El proper dimecres, 1 de febrer, "Badalona per la Independència" celebrarà la seva primera Assemblea oberta al local d’Òmnium Cultural i vol aprofitar per convidar a assistir-hi a totes aquelles badalonines i badalonins que tinguin interès en organitzar-se per assolir la Independència.
Valora
Per saber-ne més
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid