Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Es crea el projecte "Dóna la cara per la independència"

La iniciativa, creada per Berga x la independència, ja acumula unes 1.500 cares

27/01/2014
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha creat un projecte 2.0 i interactiu perquè tots aquells independentistes catalans donin la cara per la independència. Impulsat per la coordinadora local de Berga, la iniciativa "Dóna la cara per la independència" ja compta amb unes 1.500 adhesions de gent d'arreu dels Països Catalans, tal com mostra el mapa que obre la portada. Però segons ha pogut saber Llibertat.cat, es tracta d'un error que s'ha esmenat gràcies a la insistència dels internautes.

El mapa regionalista -amb només la Comunitat Autònoma Catalana- que apareixia a la pàgina web va suscitar el malestar de molta gent que van mostrar el seu descontentament a través de Twitter i van enviar comentaris al creador del web, com ara "M'he apuntat a donalacara, però Catalunya Nord no surt al mapa. Sem exclosos?" o "Felicitats, us demano que doneu la cara per tota la nació, el vostre mapa restrictiu fa una pèssima pedagogia. Així no m'apunto". També el SEPC: "Des del SEPC vos agrairíem que fesiu extensible la campanya arreu del territori nacional! Salut i independència!".

Una discussió que es va traslladar a l'assemblea que Berga x la independència va celebrar ahir dimarts, on es va acordar canviar el mapa i posar-hi el dels Països Catalans, que ara llueix a la portada amb adhesions d'arreu de la nació.

El portal pretén visualizar la gran quantitat de persones que estan a favor de l'estat propi i donen la cara; i és que per afegir-s'hi els usuaris han d'omplir un formulari amb el nom i cognoms i una fotografia seva de carnet.

Podeu seguir totes les novetats de "Dóna la cara per la independencia" a través del Twitter @donalacara.
Valora
Rànquings
  1. Els Mossos d'Esquadra detenen a Girona el veterà militant independentista Quim Tell durant una protesta davant de la seu de la Fundación Princesa de Girona
  2. La Fundación Princesa de Girona intenta enganyar a l'Unigirona
  3. Alternativa per Cervià i Raset guanya les eleccions per primera vegada
  4. Convoquen una concentració a Girona en contra dels premis de la Fundación Princesa de Girona
  5. 44è aniversari de la mort del lluitador independentista Fèlix Goñi 'Bruc'
  6. Homenatge Nacional a Carles Castellanos i Llorenç
  7. Poble Lliure: "A Catalunya cal articular un Front popular, republicà i antifeixista per la Independència"
  8. Micro-mecenatge per fer possible el documental: “Laietana, 43. El cau de la Bèstia”
  9. El missatge de la Flama del Canigó a càrrec del conseller de Cultura a l'exili, Lluís Puig i Gordi
  10. La gran posada al dia (“The Big Catch-Up”)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid