Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Es constitueix Badalona per la Independència

L'objectiu és "treballar per assolir l'alliberament nacional dels Països Catalans, des de Badalona i el Barcelonès Nord"

27/12/2011 Política
Un grup de persones ha constituït el nucli Badalona per la independència de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Arran de les consultes populars per la independència -que van passar de llarg a Badalona- i de la celebració, el passat 30 d'abril, de la Conferència Nacional per l'Estat Propi que va donar el tret de sortida a l'ANC, veïns de la ciutat han decidit organitzar el nucli de l'Assemblea Nacional Catalana a Badalona.

Segons expliquen des de la pàgina de Facebook que han creat, han decidit fer el pas per tal de "treballar per assolir l'alliberament nacional dels Països Catalans, des de Badalona i el Barcelonès Nord".

Segons informa Badanotis, la primera tasca és organitzar la presentació pública del nucli de cara a finals del mes de gener de 2012, per continuar amb el repte d'estendre's arreu de la ciutat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid