Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ANC proposa que Viladecavalls sigui municipi per la independència

Viladecavalls per la Independència ha aconseguit el suport de la majoria de grups del consistori

21/01/2012 Política
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha proposat a l'Ajuntament de Viladecavalls (Vallès Occidental) que s'adhereixi a l'Associació de Municipis per la Independència. El nucli local Viladecavalls per la Independència ha fet arribar la proposta d'adhesió a tots els grups municipals del consistori i ha aconseguit ja el suport de CiU, ICV-EUiA-E, Unió Municipal de Catalunya (MDC), Plataforma per Viladecavalls Actiu (PVA), ERC i Ara Viladecavalls-Reagrupament.

D'aquesta manera ha aconseguit que tots aquests grups municipals hagin presentat la moció de manera conjunta. La proposta es debatrà al ple del 26 de gener i comptaria amb l'abstenció del PSC i la negativa del PP.

Viladecavalls per la Independència es presentarà en un acte que tindrà lloc el proper divendres 27 de gener a partir d'un quart de nou del vespre a l'Auditori de l’Escola de Música.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid