Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Constitució de Molins de Rei per la Independència

El proper dissabte a les 21 a les 19h a l'Ateneu Mulei

19/01/2012 Política
Aquest dissabte es constituirà Molins per la Independència com a entitat hereva de Molins Decideix, integrada dins del moviment de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Properament es compliran 2 anys de la celebració de la Consulta sobre la Independència a Molins de Rei i del què va ser l'articulació d'un dels moviments sobiranistes de caràcter transversal més important que ha tingut la nostra vila en els darrers temps: Molins Decideix. 

En aquells moments van ser molts els que afirmaven que aquest moviment, i les sinèrgies que va generar, havien de continuar més enllà de la celebració de la pròpia Consulta. Aquesta idea no va ser un fet aïllat a Molins de Rei, sinó que també a nivell nacional s'ha estat treballant durant aquest temps per mantenir viu l'esperit de les consultes a través d'un moviment que plantegi nous reptes per seguir lluitant per tal d'assolir les llibertats nacionals del nostre país. 

Aquests esforços han confluït en un moviment anomenat Assemblea Nacional Catalana, que actualment es troba en fase de creació i que té previst constituir-se formalment a nivell nacional el dia 10 de març. L'ANC vol recollir l'esperit de les Consultes, però també del què va ser en el seu moment l'Assemblea de Catalunya dels anys '70, i per aquest motiu s'estructura a nivell nacional a partir d'assemblees locals a cada municipi del país.

Molins Decideix veu en aquest moviment el relleu natural per mantenir viu l'esperit del 28F i perquè persones de diverses idiologies puguem seguir coordinant-nos per treballar junts i traslladar a Molins de Rei el full de ruta que es planteja l'ANC a nivell nacional.

Per aquest motiu, han convocat un acte per aquest dissabte 21 de gener en el que hi son convidades totes les persones que van participar activament de l'organització de la consulta a Molins de Rei per tal d'explicar el pas endavant que es vol fer i per constituïr de manera formal Molins per la Independència com a nucli local de l'Assemblea Nacional Catala

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid