Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Badalona per la Independència es presentarà divendres

El nucli de l'ANC es presenta a Badalona quan es compleixen 73 anys de l'entrada de les tropes feixistes a la ciutat

25/01/2012 Política
Aquest divedres 27 de gener es presenta Badalona per la Independència al Crícol Catòlic de la ciutat, el dia en què es compleixen 73 anys de l'entrada de les tropes feixistes a Badalona. L'entitat, integrada a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol aglutinar els diferents sectors que lluiten per la independència dels Països Catalans. Aquesta entitat independentista pretén treballar des de fora de les institucions per tal de construir una majoria clara a favor de la independència.

Una de les primeres formacions polítiques a donar-hi suport ha estat la CUP. Rosa Maresma, militant de la CUP, ha assegurat que “Badalona és clau per la construcció nacional dels Països Catalans. Aquí hi ha la trinxera pel nostre futur i el nostre equip està ple de gent nouvinguda, de gent treballadora. L’enemic comú és el Regne d’Espanya, que nega drets als pobles i a les persones”. És per això que la CUP emplaça aquelles badalonins que anhelen la justícia social i nacional a sumar-se a aquest nou projecte que arrencarà divendres.

La CUP recalca que l'ANC és "un moviment nacional i de base que vol anar organitzant el conjunt de sectors que lluiten i defensen la Independència dels Països Catalans". En aquest sentit, recorda que arrenca fonamentalment després de les diverses onades de consultes independentistes i d'una de les experiències més massives de la Catalunya dels darrers temps: l’Assemblea de Catalunya.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid