Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ERC de Vallgorguina contra els Municipis per la Independència i la immersió lingüística
27/12/2011 Política
Dos regidors d'ERC de Vallgorguina van votar el passat dijous en contra d’una moció presentada per CiU que demanava l'adhesió de la població a l'Associació de Municipis per la Independència. Segons informa VallèsOriental.com, els regidors d’ERC José Antonio Urbano i Olga Díaz s'hi van oposar a la proposta d'incloure Vallgorguina a l'associació independentista; en canvi, el tercer membre de la formació, Francisco José Moreno, s'hi va abstenir.

El viratge autònom dels regidors d'ERC ja es va posar de manifest anteriorment, quan es van oposar a la immersió lingüística del català durant un ple. Segons l'Agència de Notícies del Baix Montseny, dos dels regidors ja van votar en un ple celebrat al setembre en contra d’una moció que defensava l’actual model d’immersió lingüística a les escoles catalanes.


Així i tot, malgrat els vots negatius d’ERC, la moció a favor de l'Associació de Municipis per la Independència va quedar aprovada gràcies als vots favorables de set dels vuit regidors de CiU, que governa al municipi, tot i que una regidora de CiU també va oposar-se a l’adhesió de Vallgorguina a l’Associació de Municipis per la Independència.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid