Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Constitució de l'assemblea territorial de la "Ribera d'Ebre per la Independència"

Miravet acollirà dissabte vinent la constitució de la ‘Ribera d’Ebre per la Independència’ com a assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

11/01/2012 Política
Les Terres de l'Ebre comencen a caminar cap a la independència ANC Les Terres de l'Ebre comencen a caminar cap a la independència Les Terres de l'Ebre comencen a caminar cap a la independència ANC Les Terres de l'Ebre comencen a caminar cap a la independència | Autor: Arxiu
Aquest dissabte, 14 de gener, a les 11 del matí, la sala de l’Assens de Miravet acollirà la constitució a l’assemblea territorial de la Ribera d’Ebre de l’ANC.

El passat més de desembre de 2011 es va constituir l’Assemblea Territorial de les Terres de l’Ebre. I ara constituirà la territorial l’Assemblea Nacional Catalana per a la Ribera d’Ebre que rebrà el nom de ‘Ribera d’Ebre per la Independència’. L’assemblea la constitueixen persones a títol individual, i per tant, es representen a ells mateixos, així s’aconseguix un moviment social transversal, sense color polític que treballi per la independència.

Els promtors fan una crida als independentistes de la comarca per a constituir l’assemblea territorial de la Ribera d’Ebre  amb la voluntat de seguir el full de ruta cap a la independència de l’ANC i augmentar i donar suport als Municipis per la Independència.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid