Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
independentisme combatiu
Barcelona aplega el IV Congrés Nacional de la Forja

L'organització vol esdevenir un referent per al jovent independentista i socialista català, augmentant la seva presència a tots els nivells, donant a conèixer els seus postulats polítics i estratègics i promovent la convocatòria d'accions de resistència civil arreu del país.

11/10/2022 Política

L'organització juvenil independentista La Forja – Jovent Revolucionari celebrarà el seu IV Congrés Nacional el proper 29 d'octubre a Barcelona sota el lema "Ara Més Que Mai". A la trobada es debatran les ponències polítiques i estratègiques i s'establiran les bases de la reestructuració interna de l'organització.

En un moment de desmobilització generalitzada com l'actual,  La Forja, l'organització juvenil hereva de Maulets i propera a Poble Lliure, pretén que el Congrés Nacional serveixi per reorganitzar l'espai polític i definir una estratègia capaç de reactivar el moviment i fer avançar al país cap a la independència.

Al Congrés Nacional, el màxim òrgan de presa de decisions de l'organització juvenil, se sotmetrà a debat i votació la ponència política, on s'estableixen els principis ideològics de l'organització, i la ponència tacticoestratègica, on s'estableix la línia estratègica i les apostes tàctiques necessàries per assolir els objectius desitjats.

També se sotmetran a debat i votació els nous Estatuts de l'organització, en els que es plasma una important reestructuració interna que té com a finalitat fer més eficient la tasca política nacional de La Forja i s'escolliran també els nous integrants del Secretariat Nacional de l'organització així com els nous portaveus nacionals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid