Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme combatiu
Presentació de La Forja a l'Alt Camp
20/03/2022 Política

Aquest dissabte s'ha presentat La Forja a l'Alt Camp. L’acte va començar a les sis de la tarda al carrer dels Metges de Valls. La presentació es va fer per part dels portaveus de La Forja, que van explicar qui són i què es vol aconseguir a la comarca. En acabar, es va fer una xerrada titulada “Construcció nacional: què és ser català?”. Anava a càrrec dels ponents Xavi Oca, militat de Poble Lliure, i Sisco Parés, militant del Casal Popular La Turba. En acabar, es va fer un sorteig de dos lots de productes, segons informa El Vallenc.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid