Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S22
Actes de Poble Lliure i La Forja a Barcelona sota el lema "Independència és Revolució"

L'acte polític comptarà amb les intervencions de Lluís Llach, Dolors Sabater, Marcel Vivet, Núria Cadenes, Ramon Piqué, Guillem Fuster i David Rigola entre d’altres.

31/08/2022 Política

Poble Lliure i La Forja han fet públic els actes que faran a Barcelona durant la Diada sota el lema "Independència és Revolució". L'acte polític serà a les 13h al Passeig del Born de Barcelona i comptarà amb les intervencions de Lluís Llach, Dolors Sabater, Marcel Vivet, Núria Cadenes, Ramon Piqué, Guillem Fuster i David Rigola entre d’altres. A continuació, hi haurà actuació musical a càrrec de Meritxell Gené, la Colla de Dolçaines i Tabals Borumballa.

Cap a 2/4 d'1, es afrà la tradicional ofrena floral de La Forja – Jovent Revolucionari al Fossar de les Moreres en homenatge als patriotes catalans.

Dinar de germanor al Passeig del Born serà a les 14h.  El menú inclou paella de verdures, vi i aigua. Els tiquets (10€) es poden adquirir per internet o físicament durant el matí de la Diada a la paradeta de La Forja i Poble Lliure.

Cal remarcar que els actes començaran al migdia amb una pintada del mural al Passeig del Born i finalitzaran amb una carcavila de la Juvenil de La Forja – Jovent Revolucionari des del Born fins a la manifestació de l’Assemblea Nacional Catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid