Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCRAÏNA
Comença el segon mes de guerra a Ucraïna

Quan el passat 24 de febrer Rússia va començar l'ofensiva semblava possible un enderrocament llampec del govern d'Ucraïna.

24/03/2022 Internacional
Quan el 24 passat de febrer Rússia va començar l'ofensiva més gran d'Europa des de la Segona Guerra Mundial semblava possible un enderrocament llampec del govern d'Ucraïna. Però han passat quatre setmanes completes de guerra i Rússia està empantanegada en una campanya militar cada cop més costosa amb un nombre elevat de morts, sense un final immediat a la vista, i envoltada per sancions occidentals que debiliten la seva economia i fins i tot (de manera limitda) la seva capacitat d'exploració espacial.

El president dels Estats Units  i els seus principals aliats occidentals, reunits a Brussel·les i Varsòvia aquesta setmana, discutiran possibles noves sancions i assistència militar addicional per a Ucraïna.

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid