Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCRAÏNA
L’extrema dreta a Ucraïna

Un video del moviment Right Sector mostra un projecte filo-feixista per Ucraïna

26/02/2014 Internacional
Una societat empobrida i desorientada com la ucraïnesa és ideal per fer créixer l’extrema dreta (amb la paradoxa que està empobrida i desorientada gràcies a les polítiques de dreta del govern, és a dir que la revolta ha combatut les polítiques de dreta des de l’extrema dreta). Sembla que el moviment filo-feixista Right Sector vol aprofitar aquest “caldo de cultiu” ideal pel creixement de l’extrema dreta per enfortir la seva opció política i ha començat a realitzar una important campanya d’agitació i propaganda.

Una de les eines que ha usat Right Sector per difondre el seu missatge han estat les xarxes socials i els vídeos penjats a internet. Al vídeo “The Great Ukranian Reconquista” és pot veure clarament el projecte filo-feixista del moviment. El terme “reconquista” tampoc ha de sorprendre gaire ja que l’extrema dreta dels països de l’est d’Europa tradicionalment ha tingut bastanta relació amb l’extrema dreta espanyola fins al punt d’enviar voluntaris a la Guerra Civil (actualment a l'Estat Epanyol encara hi ha monuments faraònics on s’organitzen homenatges feixistes a la memòria dels voluntaris de l’Est morts a la Guerra Civil).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid