Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCRAÏNA
Disturbis a Ucraïna

Dissabte els manifestants a la ciutat de Vinnitsa van ocupar l'edifici de l'ajuntament després de trencar un cordó policial a l’interior de l’edifici.

26/01/2014 Internacional
Armats amb pals improvisats fets de trossos de mobles trencats, desenes de manifestants van enfrontar-se a la policia arribant a arrencar els cascos i els escuts als antidisturbis. Els assaltants també van utilitzar un extintor i  una mànega per superar el cordó policial i pujar a la planta superior  de l’ajuntament des d’on van parlar  al públic que estava davant de l’edifici.

Mentrestant, a Kíev, els manifestants que ocupen la plaça de la Independència (Maidan Nezalezhnosti) i l'oficina de l'alcalde van alliberar dos policies que havien tingut segrestats des de la nit de divendres, dia en el qual tres policies van ser atacats (un d'ells va ser apunyalat amb un ganivet) i els altres dos van ser presos com a ostatges a l'edifici administratiu ocupat. Els “oficials de la llei capturats han estat  torturats i ara estan hospitalitzats”,  va dir el cap del Ministeri de l'Interior, Vitaly Zakharchenko en un comunicat. Zakharchenko va agrair les gestions dels ambaixadors d'alguns països estrangers que han ajudat a aconseguir l'alliberament de policies.

Valora
Per saber-ne més
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid