Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Plataforma Girona Acull convoca una trobada ciutadana per canalitzar la solidaritat envers la crisi d’Ucraïna

L’assemblea oberta, prevista pel proper dimarts, pretén mobilitzar els gironins i coordinar la solidaritat per la crisi d’Ucraïna

10/03/2022 Drets i Llibertats

L’onada solidària amb les persones que fugen de la guerra a Ucraïna s’ha anat estenent: iniciatives de recollida d’aliments iniciades per famílies ucraïneses, campanyes de donacions econòmiques dirigides a entitats que treballen sobre el terreny com la promoguda pel Fons Català de Cooperació, persones que ofereixen allotjament o servei de traducció, entre molts altres oferiments.

Des de la Plataforma Girona Acull han convocat una assemblea oberta amb dos objectius: fer créixer el nombre de persones que ja s’estan organitzant a la ciutat en solidaritat a Ucraïna i per a poder canalitzar aquesta onada solidària, tal i com es va fer a la ciutat durant la guerra a Síria, per tal que tothom que vulgui ajudar ho pugui fer. Segons l’entitat: “cal prioritzar iniciatives i coordinar-nos ciutadans, organitzacions i administracions per tal de donar la millor resposta possible”.

L’assemblea oberta per Ucraïna es durà a terme el proper dimarts 15 de març a les 19h al Centre Cívic del Barri Vell de Girona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid