Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCRAÏNA
Donetsk es declara independent d'Ucraïna

El passat 6 d'abril manifestants pro-russos es van apoderar de la seu del govern regional de Donetsk i s'hi han atrinxerat a l'interior declarant una república independent

12/04/2014 Internacional

En un intent de calmar les tensions independentistes a l'est d'Ucraïna, líders governamentals i empresarials de la regió de Donetsk (que es va declarar independent aquesta setmana) van dir al primer ministre d'Ucraïna, Arseniy Yatsenyuk, que les regions necessiten més poder i els recursos per fer front a les necessitats dels seus habitants. Referint-se a si mateix com un "gestor de crisi", el governador de Donetsk, Serhiy Taruta, va proposar que el Consell de Ministres aprovi un programa de desenvolupament per a la regió industrial de Donbass- constituida per Donetsk, Lugansk i els províncies Khàrkiv.

El passat 6 d'abril manifestants pro-russos es van apoderar de la seu del govern regional de Donetsk i s'hi han atrinxerat a l'interior declarant una república independent que té el rus com a llengua oficial i l'objectiu de ser annexada a la Federació Russa.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid