Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCRAÏNA
Les víctimes alemanyes del vol MH17 demandaran al govern d'Ucraïna

Els familiars de tres ciutadans alemanys que van morir en el vol MH17 de Malaysian Airlines demandaran el Govern d'Ucraïna i al seu president, Petro Poroshenko, per homicidi imprudent en 298 casos ja que el dret internacional estableix que cada Estat és responsable del seu espai aeri

21/09/2014 Internacional

Elmar Giemulla, l'advocat dels familiars de tres dels quatre alemanys que viatjaven en l'avió abatut a l'est d'Ucraïna, afirma que el dret internacional estableix que cada Estat és responsable del seu espai aeri i que Ucraïna hauria d'haver tancat el seu si no podia garantir la seguretat de els vols.


"Ucraïna és responsable del mal causat", va assenyalar Giemulla, també professor de dret aeronàutic, a l'agència Reuters. Giemulla presentarà en dues setmanes una demanda davant el Tribunal Europeu de Drets Humans i tractarà d'aconseguir "com a mínim una indemnització d'un milió d'euros" per cada un dels casos, recull el diari 'Bild'. El Boeing 777 malaisi sinistrat el passat 17 de juliol a la regió ucraïnesa de Donetsk portava 298 persones a bord. La majoria d'elles -196 persones-provenien dels Països Baixos.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid