Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCRAÏNA
Actors americans donen milions de dòlars a Ucraïna

L'actriu d'origen ucrainès Mila Kunis i el seu marit Ashton Kutcher volen recaptar 30 milions de dòlars per ajudar Ucraïna.

08/03/2022 Internacional

L'actriu d'origen ucrainès Mila Kunis i el seu marit Ashton Kutcher volen recaptar 30 milions de dòlars per ajudar Ucraïna. La parella llançava un missatge a les seves xarxes socials aquest dijous, informant del llançament d'una campanya a la plataforma GoFundMe amb la finalitat d'arribar a recaptar 30 milions de dòlars per a les iniciatives Flexport.org i Airbnb.org.. De moment han recaptat 3 milions.

L'actor Leonardo Di Caprio també ha fet donacions a una varietat d'organitzacions humanitàries que intenten ajudar Ucraïna. Alguns mitjans apunten que un dels motius de la donació pot ser que l'àvia materna de Di Caprio, Helene Inderbirken, va néixer a Odessa amb el nom de Jelena Stepanovna Smirnova.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid