Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Un centenar de persones a Lleida rebutgen la condemna a Juvillà

"Quan la llibertat d'expressió és un delicte la desobediència esdevé una obigació"

14/12/2021 Drets i Llibertats

Gairebé unes cent persones s'han concentrat aquest vespre davant de la Pairia de Lleida per rebutjar la condemna per desobediència a 6 mesos d'inhabilitació al secretari tercer de la Mesa del Parlament i exregidor de la CUP a Lleida, Pau Juvillà,

La concentració ha estat presidida per una pancarta on es podia llegir 'Solidaritat amb Pau Juvillà. Deixeu-nos en Pau'. Els concentrats han cridat contra la justícia i han cantat els Segadors. Juvillà, que no ha pogut assistir a l'acte, hi ha intervingut a través d'un discurs gravat en què ha agraït el suport i ha demanat que "No podem normalitzar la repressió. La desobediència va ser una decisió col.lectiva i si en treuen a un en ficarem un altre. Ara més que mai cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!"

Entre els concentrats hi havia l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, que ha volgut mostrar la seva solidaritat i respecte cap a Juvillà. També hi havia, Francesc Gabarrell company de legislatura de Juvillà a la Paeria quan van els fets del quals se l'acusa a la sentència. Gabarrell ha qualificat la sentència de "denigrant per a la democràcia i les llibertats i és un despropòsit que se l'hagi inhabilitat".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid