Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
La CUP assumeix l’acte de desobediència que va exercir el seu diputat Pau Juvillà com un acte col·lectiu de desobediència

El proper 22 de novembre a les 11.30h en Pau Juvillà, actual diputat de la CUP-Un Nou Cicle per Guanyar i Secretari Tercer de la Mesa del Parlament de Catalunya, serà jutjat davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per haver exercit un acte de desobediència.

18/10/2021 Drets i Llibertats
La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) assumeix l’acte de desobediència que va exercir en Pau Juvillà com un acte col·lectiu de desobediència en defensa de la llibertat d’expressió i de rebuig a la repressió i reivindica el dret del poble català i de totes les nacions sense estat a exercir el seu legítim dret a l’autodeterminació, així com exigir l’absolució de totes les persones represaliades i el lliure retorn de les persones exiliades.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid