Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Contra el turisme Massiu
Centenars de persones exigeixen un nou model de turisme per a Barcelona
11/11/2015 Drets i Llibertats

A l'entorn del solar on s'està contriunt l'Hotel del carrer del Rec Comtal, s'han concentrat aquest vespre centenars de persones per a exigir que es treballi per fer decréixer el turisme, redistribuir-ne els beneficis i apostar per altres alternatives econòmiques.

La mobilització havia estat convocada per la recent creada Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS), que aglutina 27 entitats i associacions de la ciutat. Els concentrats han visualitzat la protesta amb una enganxada de cartells a les tanques de les obres de l’hotel de Rec Comtal, que han empaperat amb documentació d’altres projectes hotelers de la ciutat.

Aturada momentània de les obres de l'Hotel

Un incompliment de seguretat ha permès als veïns aconseguir una aturada momentània de les obres de l'hotel del Rec Comtal, al barri de Sant Pere i Santa Caterina. La plataforma contra la construcció de l'edifici, però, demana que es detinguin de manera permanent fins que no es resolguin les al·legacions jurídiques que han fet contra el macroprojecte.

L'Hotel del Rec Comtal va ser aprovat fa anys i no s’ha vist afectat per la moratòria; de fet, si aquest projecte existeix és perquè aleshores no hi havia moratòria: és sense moratòria, i mitjançant nombroses irregularitats urbanístiques, com sorgeixen projectes delirants com aquest, fortament rebutjat pel veïnat. Volem per tant dir no a aquest i a tants altres hotels que, per tal de satisfer l’avarícia d’uns pocs, segueixen malmetent la vida quotidiana als nostres barris.

Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible

L'assemblea és un espai de coordinació dels barris més afectats per la sobreexplotació turística de la ciutat, així com d’altres que veuen com els està arribant el fenomen i d’entitats de caire més temàtic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid