Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Contra el turisme Massiu
Centenars de persones exigeixen un nou model de turisme per a Barcelona
11/11/2015 Drets i Llibertats

A l'entorn del solar on s'està contriunt l'Hotel del carrer del Rec Comtal, s'han concentrat aquest vespre centenars de persones per a exigir que es treballi per fer decréixer el turisme, redistribuir-ne els beneficis i apostar per altres alternatives econòmiques.

La mobilització havia estat convocada per la recent creada Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS), que aglutina 27 entitats i associacions de la ciutat. Els concentrats han visualitzat la protesta amb una enganxada de cartells a les tanques de les obres de l’hotel de Rec Comtal, que han empaperat amb documentació d’altres projectes hotelers de la ciutat.

Aturada momentània de les obres de l'Hotel

Un incompliment de seguretat ha permès als veïns aconseguir una aturada momentània de les obres de l'hotel del Rec Comtal, al barri de Sant Pere i Santa Caterina. La plataforma contra la construcció de l'edifici, però, demana que es detinguin de manera permanent fins que no es resolguin les al·legacions jurídiques que han fet contra el macroprojecte.

L'Hotel del Rec Comtal va ser aprovat fa anys i no s’ha vist afectat per la moratòria; de fet, si aquest projecte existeix és perquè aleshores no hi havia moratòria: és sense moratòria, i mitjançant nombroses irregularitats urbanístiques, com sorgeixen projectes delirants com aquest, fortament rebutjat pel veïnat. Volem per tant dir no a aquest i a tants altres hotels que, per tal de satisfer l’avarícia d’uns pocs, segueixen malmetent la vida quotidiana als nostres barris.

Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible

L'assemblea és un espai de coordinació dels barris més afectats per la sobreexplotació turística de la ciutat, així com d’altres que veuen com els està arribant el fenomen i d’entitats de caire més temàtic.

Valora
Rànquings
  1. La professora de l'UdG Esmeralda Úbeda torna a realitzar actes vandàlics unionistes
  2. Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme
  3. Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez
  4. El suport de més de 50 organitzacions i desenes de comitès de suport fan preveure una vaga general massiva
  5. UB per la República se suma a la Vaga General
  6. Universitats per la República interromp el Word Law Congress per denunciar la “falsa justícia” espanyola
  7. La CUP-Crida per Girona denuncia manca de planificació del Departament d'Ensenyament davant del tancament del P3 de l'Escola de Font de la Pólvora
  8. Els Mossos detenen un militant de La Forja en el seu domicili a Badalona
  9. La CUP Mataró fa una crida a la mobilització general en defensa dels drets civils, socials i nacionals
  10. Denuncien que la Generalitat vulgui censurar l'acte de Jose Pàmies a Blanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid