Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Veïns de Ciutat Vella de Barcelona es manifesten contra el futur Hotel Rec Comtal
19/09/2014 Política

L'Associació de Veïns del Casc Antic i els Veïns en Defensa de la Barcelona Vella van tallar ahir el passeig de Lluís Companys per demanar que l'Ajuntament aturi el projecte del grup Núñez i Navarro de construir un hotel al número 17-19 del carrer del Rec Comtal. Els veïns reclamen que s'hi facin, en canvi, els habitatges socials que falten al barri de Sant Pere.

Segons el veïnat, "volen fer-nos fora i convertir Ciutat Vella en Parc Temàtic d’us exclusiu per a turistes; crear dificultats als comerç de barri per afavorir un comerç d’especulació amb l’ajuda de l’administració municipal de Barcelona; d’eliminar els pocs restes històrics que donen identitat als nostres barris per una arquitectura absolutament aliena a Ciutat Vella".

Els veïns mantindran les mobilitzacions per deixar ben clar a l'Ajuntament, la constructora i la immobiliària que  no volem aquest hotel perquè no és d'interès públic. "Així mateix no defallirem en reivindicar la construcció dels pisos d'habitatge social que s'hi han de construir", van afegir

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid