Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Turisme massiu
Mobilitzacions contra la contrucció de l'Hotel del Rec Comtal al Casc Antic de Barcelona

Demà 17 a les 18,30h, concentració i pancarta reivindicativa a la plaça del Rec Comtal (davant de l’ambulatori) i dimecres, 22 de juliol a les 19,00h, assemblea veïnal al Convent de Sant Agustí (sala Caleidoscopi).

16/07/2015 Drets i Llibertats

L'Associació de Veïns del Cas Antic i Plataforma contra el Hotel del Rec Comtal han convocat noves mobilitzacions per demà i el proper dimecres, una concentració i una assemblea respectivament.

Les dues entitats han informat que a dues setmanes per l'agost,  Núñez y Navarro ha instal·lat una grua immensa per fer l'hotel del Rec Comtal. Aquest fet ho consideren una provocació, ja que l'hotel si és fa ho faran contra la voluntat del veïna.

A més a més, puntualitzen que amb  la “pacificació del trànsit” de Sant Pere més Baix i la construcció del l’hotel convertiran aquest espai amb "la porta d’entrada del parc temàtic turístic. "Una indústria de caire depredador que  fa pujar els preus de l’habitatge del barri, destrueix el comerç de proximitat i la contaminació acústica que genera impedeix dormir. Els veïns som expulsats del nostre barri per la transformació de la fàbrica turística", han manifestat les dues entitats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid