Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització Popular
Entitats veïnals de Ciutat Vella de Barcelona s'oposen a l'hotel al Rec Comtal"

Anuncien mobilitzacions al setembre

26/07/2014 Territori

Gairebé dos-cents veïns de Ciutat Vella van condemnar ahir el projecte de l’hotel i van decidir iniciatives de protesta contra la seva construcció i contra les facilitats que dóna l’Ajuntament per substituir les vivendes de tota la vida de Ciutat Vella per hotels quan ja ara n’hi ha molts. En una reunió convocasa per l’AAVV del Casc Antic i Veïns en Defensa de la Barcelona Vella.

Segons el veïnat, "volen fer-nos fora i convertir Ciutat Vella en Parc Temàtic d’us exclusiu per a turistes; crear dificultats als comerç de barri per afavorir un comerç d’especulació amb l’ajuda de l’administració municipal de Barcelona; d’eliminar els pocs restes històrics que donen identitat als nostres barris per una arquitectura absolutament aliena a Ciutat Vella".

La desídia de l’Ajuntament respecte als veïns també queda demostrada en el fet que des de fa setmanes unes perforacions de la constructora del carrer Rec Comtal han deixat al descobert aigües brutes, que han creat grans eixams de mosquits que no deixen dormir a molta gent del barri i provoquen greus picades a qui te al·lèrgies. "Malgrat reiterades protestes a l’Ajuntament i a la constructora JOSEL SLU, subsidiària de la promotora Núñez y Navarro, no han subsanat aquest problema fins avui dia 24 que hem vist una formigonera treballant en el solar. Suposem que l’anunci de l’assemblea veïnal ha fet actuar per fi als promotors. Mentrestant hem patit uns dos mesos de mosquits!!!", van remarcar.

Durant el mes de setembre van anunciar que "ens mobilitzarem per deixar ben clar a l'Ajuntament, la constructora i la immobiliària que els veïns i les veïnes no volem aquest hotel perquè no és d'interès públic. Així mateix no defallirem en reivindicar la construcció dels pisos d'habitatge social que s'hi han de construir".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid